home Мода GOLD CARPET FASHION AWARDS – ОСКАРИ ЗА МОДА, ШОУБИЗНЕС И МЕДИИ

GOLD CARPET FASHION AWARDS – ОСКАРИ ЗА МОДА, ШОУБИЗНЕС И МЕДИИ

Годишни награди „GOLD CARPET FASHION AWARDS – People’s choice” за първи път ще бъдат раздадени на 8 април в СПА-Комплекс “Атлантис” – Сарафово, Бургас.

На официална церемония ще бъдат връчени статуетки в 17 категории от българския моден и шоу бизнес. Жури е самата публика, чрез свободно гласуване в интернет на сайта на конкурса, който ще тръгне съвсем скоро.

Уникалното по рода си събитие, което можем да наречем като Оскари за мода и шоубизнес, ще има за цел да награди най-успешните и доказали се в своята област творци, модели, актьори и медийни личности. С тенденция наградите да бъдат връчвани всяка година, а областите и категориите да се разширяват „GOLD CARPET FASHION AWARDS – People’s choice”, ще бъде едно неповторимо и бляскавo “Бравo” от публиката.

Зад идейния проект стоят Фавиол Сефери и Ивайло Ковачев. Сред партньорите на събитието ще се големи имена в модата, козметиката и други. Очаква се това да бъде една от най-бляскавите церемонии на годината.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.