home Интервюта, Музика, Поп-фолк МИРА: НЕ БИХ СЕ ВЪРНАЛА В ПАЙНЕР

МИРА: НЕ БИХ СЕ ВЪРНАЛА В ПАЙНЕР

– Какво ново се случва около теб в момента?
Много нови неща. Тепърва ще излезе ТВ версията на песента “Воденичарю”, която е включена в новия ми албум!

– Ще зарадваш ли многобройните ти фенове с промоция на албума?
Вероятно, но не е уточнено… може би през ноември.

– С добри спомени ли остана от работата си във фирма “Пайнер”?
Да, естествено! Там съм израстнала като изпълнител.

– Имаш ли все още сценична треска?
Не, не бих казала, че е сценична треска. Да, притеснявам се малко или много! Аз не мога да кажа, че разделям участията си на по-важни или по-маловажни, но има места, на които вече съм свикнала да пея и не се притеснявам. Но определено има и нови места и не мога да кажа, че е сценична треска. Може би се притеснявам от неизвестното.

Какво мислиш за лятното турне на фирма “Пайнер” и ако беше в “Пайнер” би ли се съгласила да участваш?
Да, естествено, че бих участвала, защото всяка една среща с моите фенове би била радостна за мен. А какво по-голямо събитие да срещнеш любимите си изпълнители на едно място. Мисля че имаше успех тяхното турне. Надявам се и за напред да е така…

– С коя от колежките ти остана в най-добри отношения, след като напусна “Пайнер”?
Аз се разбирам с много колеги. Може би заради това, че съм позитивен човек и се разбирам с всички. С Преслава сме в много добри отношения, както знаете… С Милко няма да коментирам, ние сме си семейни приятели. Колегите, с които не съм в близки отношения са тези, с които не се познавам може би.

– С коя своя колежка би записала дует?
Това е много интересен въпрос. Не съм мислила за дует с колежка засега. Давате ми тема за размисъл!

– Как започна самостоятелна кариера и имаха ли нещо против продуцентите ти от фирма “Пайнер”?
Аз винаги съм казвала, че раздялата ми с фирма “Пайнер” в никакъв случай не е свързана със скандал. Много се радвам, че нито от моя, нито от тяхна страна, съм чула лоши думи.

– Би ли се върнала в “Пайнер”?
На този етап не! Мисля че добре се справям и сама. Известно е на всички, че “Съни Мюзик” са ми издатели. Получавам страхотна подкрепа от тяхна страна и се радвам, че е така.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.