home Интервюта Melissa: Харесвам барби визията си

Melissa: Харесвам барби визията си

Melissa е от Пловдив. На 20 години е и се занимава с музика от 5-годишна. Учи в музикалното училище “Добрин Петков” в града.

Печелила е много отличия. Стартира музикалната си кариера преди няколко месеца в Hi Music.

Композира сама песните си. Има 3 видеоклипа и привлича вниманието на феновете с барби визията си тип Гергана.

– Разкажи повече за себе си? От кога се занимаваш с музика?
Занимавам се с музика от много малка – от 5-годишна, но предимно с класика. Майка ми ме записа на пиано по мое желание, още в детската градина. После започнах да уча в музикалното училище в Пловдив – “Добрин Петков” със специалност пиано при Стела Ослекова и се явявах доста често на национални и международни конкурси. Печелех престижни награди в Австрия, Германия, Италия и други държави. Паралелно с това пишех музика, текстове на песни и произведения за пиано. Много харесвах Бритни Спиърс и вдъхновена от нейните песни, започнах да правя поп парчета.

– Видяли ли са бял свят тези твои поп парчета и кога реши да се занимяваш с поп-фолк?
За съжаление не съм ги издавала, защото тогава се занимавах по-сериозно с класическа музика и пиано, това ми беше като хоби, но ги пеех в училище, а и за сегашния момент те са загубили актуалност. Звучаха добе за времето си, а аз бях едва 12-годишна. Всички знаем сега съвеменните технологии каква важна роля игаят. Успоредно с поп песните, винаги съм харесвала и поп-фолк и пишех и такъв стил песни, но реших да се занимавам сериозно от около 2 месеца, защото смятам, че сега е подходящият момент, тъй като съм на 20 години. Всички знаем, че това е най-слушаната музика в България и за мен е важно песните, които правя, да достигат до възможно най-много хора, а у нас това може да стане най-добре чрез поп-фолка.

MELISSA2

– Кой ти подаде ръка, за да почнеш да се занимаваш с поп-фолк? Разкажи ми за първите си проекти?
Моя беше инициативата да запиша в студио пъвата ми песен и да заснема дебютния ми видеоклип към песента “Любовна катастрофа”, която беше записана в Тянков Тв. Малко след това аранжора, с който работя – Стойо Попов, ме запозна с голямата звезда Орхан Мурад, който ми подаде ръка и чрез него осъществих контакт със сегашния ми продуцент Костадин Хайков. И така станах част от екипа на HI MUSIC и DSTV. Преди броени дни излезе и втория ми клип към песента “Страст на брега” – лятно парче, което снимахме на морето и се надявам да породи във всеки лятно настроение и страстни емоции. До седмица ще е факт новото ми трето видео към песента “Русо изкушение”.

– За кратко време имаш 3 клипа, зад повечето певици стоят богати мъже, на теб кой ти помага и обвързана ли си?
Не мога да коментирам другите изпълнителки, както и не искам да говоря за личния си живот, само мога да кажа, че аз не се вписвам в тази категория на певиците, които търсят на всяка цена богат мъж, който да ги спонсорира. Както стана ясно, аз сама композирам своите песни, а за реализацията на видеоклиповете ми, се грижи моят продуцент. Без значение как ще прозвучи това и дали ще ми повярва някой, аз желая да постигна нещо с гласовите си данни и талант, а не по какъвто и да е друг начин. Не мисля че това е начинът да успееш, жените би трябвало да показват и други качества, а те имат много.

DSC04525

– Човекът до теб съгласен ли е с кариерата ти и имаш ли благословията му?
И тъй като е завършил пловдивската духовна семинария ми даде благословията си, да! (смее се)

– Ще пееш на концерта 2 години DSTV, какво си подготвила за там?
Да, ще пея 2 песни, но как ше се представя нека бъде изненада засега, иначе няма да е интересно. Надявам се да се получи страхотен концерт на 3 август в Летния театър на Бургас, ще пеем заедно с колегите ДесиСлава, Цветелина, Екстра Нина, Криско, Саранди, Соня Иванова и др.

– Имаш барби визия, хората сравняват ли те с Гергана по участия?
Да, много хора ме сравняват, даже са ме бъркали, най-вече в първия клип, което може само да ме радва, защото тя е много сладка и има страхотна визия. Радвам се ,че ме сравняват с нея, защото винаги съм харесвала визията на барби!

– Винаги ли си изглеждала такя и това търсен ефект ли е? Би ли експериментирала с визията си?
Като барби ли (смее се), не винаги. Незнам дали е търсен ефект, но на мен ми харесва. Бих експериментирала с визията си, тъй като винаги съм била нестандартна и съм се стремяла да бъда различна.

– Какво си пожелаваш от тук нататък?
Да съм жива и здрава, да вървя само нагоре и дай Боже да реализирам мечтите си, които естествено са свързани с музика, защото това е моят живот!

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.