home Интервюта, Музика, Поп-фолк Магдалена Санчес: Нямах право на шанс

Магдалена Санчес: Нямах право на шанс

– Какво става с теб в момента? Къде си? С какво се занимаваш?
Щастлива съм. Живея в прекрасна страна, хората са мили, весели, усмихнати и се отнасят с уважение към всеки. От няколко месеца живея в Испания, но имам чувството, че тук бих остала завинаги. В момента уча в колеж за чужди езици – испански език. Занимавам се също и с музика.

– Защо реши да напуснеш фирма “Пайнер”? А България? И трудно ли ти бе това решение?
Не съжалявам, че напуснах фирма “Пайнер”. Мястото ми не бе в музикална компания, която продуцира само поп-фолк. Винаги съм искала да пея поп и латино, но нещата не се получиха. Моят музикален продуцент и ДесиСлава напуснаха фирмата преди мен. Нямаше смисъл да оставам след като нямаше с кого да работя. Нямах право на шанс! Не мисля че в страната ни има истински шоубизнес. Всичко е инртиги, порнография и много пари! Малко са хората, които правят качествени неща. Не ми беше трудно да взема това решение. Просто човек не трябва да се предава! Ще се боря докрай! България ми липсва, особено семейството ми, приятелите, вкусната храна, кафенетата и денонощните магазини… Понякога чувстам огромна носталгия. Но все пак не съм отишла накрая на света и винаги мога да се върна, ако реша.

Magdalenasanchez

– Скоро ще издаваш ли нов албум? А в България ще излезе ли?
Ще издавам албум, но не мога да кажа кога точно. Това зависи от продуцентите ми.

– Нови клипове имаш ли, освен дуета с Десислава?
Не, нямам все още. Тепърва предстоят.

– Би ли участвала в риалити шоу – примерно Биг Брадър или Сървайвър?
Защо не. И двете реалити шоута ми харесват, но повече предпочитам Сървайвър. В това шоу има повече тръпка и желание за успех. Докато в Биг Брадър всичко е една илюзия. Сигурна съм, че нещата са нагласени.

– Коя песен най-много си харесваш от тези, които си направила в България? А от новите?
От песните записани в България харесвам най-много “Ще открия”, а от новите… всичките ми са любими. Може би, защото са на испански език.

– Би ли се снимала отново за някое мъжко списание Playboy, FHM…?
Не знам. Зависи от много неща. И най-вече от цената… Защото всяко нещо си има цена, нали?

– Остава ли ти свободно време? Ако да, как го прекарваш – в почивка или в забавления?
Разбира се, че ми остава свободно време, но в повечето случай го използвам като отговарям на писмата на фенове или си пиша с приятели. Е, обичам също и да ходя на шопинг, да се разхождам, да разглеждам различни забележителности, като националният музей “EL PRADO”, художественият център “REYNA SOFIA” и много други. Но, ако трябва да се отдам на истинска почивка, предпочитам да е в някоя екзотична страна.

– Намираш се в страна с доста сериали – гледаш ли някои? Кои?
Да, тук се снимат много сериали, но те нямат нищо общо с тези, които се снимат в Мексико, Колумбия, Венесуела, Аржентина, Перу и Бразилия. Тук също излъчват латиноамерикански теленовели. От сутрин до обяд дават около 40 теленовели. Понякога гледам, ако ми хареса теленовелата.

– Запозна ли се с някоя известна испанска личност?
Запознах се с Луис Мерло, Марта Торне и Хуан Алфонсо Баптиста. И тримата са актьори.

– Каква музика слушаш? А твоите песни обичаш ли да слушаш?
Слушам почти всякаква музика. Харесвам Julio Iglesias, Ricky Martin, Chayanne, Angel Lopez, Andrea Boccelli, Marcos Witt, Elvis Presley, Shania Twain, Faith Hill,Gloria Estefan, Whitney Houston, Aerosmith, Jon Bon Jovy, Pink и други.

magisanchez1

– Магдалена Санчес истинското ти име ли е? На кого си кръстена? И от къде произлиза фамилията ти?
Magdalena Sanchez е моят артистичен псевдоним. Когато следвах във Варна, ходих на курсове по испански език. Учителят ми бе кубинец. Той ми каза, че фамилното ми име на испански е Sanchez. Аз съм българка и се гордея с това. Нямам никакви латино корени. Кръстена съм на баба ми Минка. Реших да съм с този псевдоним, защото ми харесва. А и винаги са ми казвали, че приличам на героините от теленовелите. Мисля, че няма няма нищо лошо в това…

– Използваш ли често – Скайп, ICQ…? Обичаш ли да си чатиш в интернет?
Използвам. Обичам да си пиша със сестра ми, защото в момента тя живее в Америка. Имам и приятели от България, Мексико, Канада и САЩ.

– В момента кое стои пред теб на преден план – кариерата ти или семейството?
Защо трябва да се избира между кариерата и семейството, когато всичко може да върви заедно. Аз избирам и двете, защото съм силна и вярвам, че мога да се справя. Разбира се, че най-важното е семейството, но човек не трябва да се отказва от мечтите си, от личното си пространство. Хубаво е човек да се развива в някаква сфера, така се чувства пълноценен. Мисля, че ако се придържаме към най-високите изисквания можем да сбъднем мечтите си!

– Разбрах, че спазваш диети… ще кажеш ли някоя на нашите читатели?
Не спазвам кой знае какви диети. Обичам да се храня с повече зеленчуци и плодове. Не харесвам месо, сладки неща и тестени изделия. Пия много вода, чайове и фрешове. Не пуша. Кафе пия много. Спортувам всеки ден.

– Вярно ли е, че си се снимала в сериали? Кои са те?
Да, вярно е. Снимах се в два сериала – “Montadelo y Felemon” и “El internado”. Беше много забавно. Харесва ми да се снимам.

– Какви роли игра?
И двете роли ми бяха малки. В “Montadelo y Felemon” играх като богато момиче, което само ходи на шопинг. Самият сериал бе много странен. Нещо като “Алиса в страната на чудесата”. А в “El internado” бях сервитьорка. Работих в много скъп ресторант. Трябваше да сервирам на главните герой. Снимките продължиха 7 часа.

– Пожелай нещо на всичките ти български фенове и наши читатели?
От цялото си сърце им пожелавам здраве и любов! И да не забравят, че половината радост от постигнатото е в очакването!

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.