home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп 100 кила и Цветелина Янева разбуниха духовете

100 кила и Цветелина Янева разбуниха духовете

Истински фурор предизвикаха 100 кила и Цветелина Янева, представяйки новия си музикален проект “4 червени луни”.

Клипът е гледан над 300 000 пъти само за два дни, което само може да означава, че двамата изпълнители от конкурентните жанрове са успели да разбунят духовете.

Автор на музиката и аранжимента е Джабола Ентъртеймънт, а текстът е на рапърът. Режисьор на изключително впечатляващото за България видео е Николай Нанков.

“Този музикален видеоклип има за цел да осмее модерните зависимости на обществото” – този надпис стои в началото на клипа. Екипът на мащабното видео залага на много символика.

Звездата на “Пайнер” зарадва феновете си и с нова фотосесия, която реализира по време на снимките на дуета. Фотограф е Костадин Кръстев-Коко, а за изключителния стайлинг на звездата се погрижи Добромир Киряков.

“4 червени луни” успя да провокира публиката и породи множество коментари. Изпълнителката за пореден път успя да докаже, че освен попфолк, тя успешно създава песни и в стиловете поп и R’n’B, а наред с това успешно реализира всяка година и фолклорни проекти, които получават висока оценка от публиката.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.