home Мода, Родни звезди Славена Вътова роди момче на Юлиан Цолов

Славена Вътова роди момче на Юлиан Цолов

Изключително красивата Славена Вътова – Цолова вече е горд родител на момиче. Само преди броени часове на Мис България и половинката ѝ Юлиян Цолов им се роди момиченце, което носи името Ема.

“Най-накрая и от мен излезе човек! Ема е всяка една красива емоция, която не мога да опиша с думи. Да създадеш живот, когато си толкова влюбен и обичан, е неописуемо щастие! Благодаря на доц.д-р. Дорина Асенова и целия екип от болница “Лозенец” за грижите и професионализма, с които се отнасяха към мен през последните 9 месеца”, сподели най-красивата българка в социалната мрежа.

Славена Вътова стана първа по красота и в Доминикана, където придружаваше за конкурса “Мистър България 2012” Мартин Иванов и съвсем случайно организаторите я канят да участва, въпреки изгубения й багаж от авиокомпания.

slavena-vatova-iulian

Г-жа Вътова – Цолова зад гърба си има вече няколко роли в ТВ продукции, водещ е на конкурсите за красота – “Мистър София 2011” и “Мистър България 2012”. Преди да намери половинката си, тя живя при родителите си 5 години в Испания, допълват още от ПРофайл.

comments: