home Интервюта, Музика, Поп-фолк БУБОЛИНА: ШЕФЪТ НА “АРА МЮЗИК” ИСКАШЕ ДА ПРЕСПЯ С НЕГО, ЗА ДА МЕ НАПРАВИ СЛЕДВАЩАТА КАТИ

БУБОЛИНА: ШЕФЪТ НА “АРА МЮЗИК” ИСКАШЕ ДА ПРЕСПЯ С НЕГО, ЗА ДА МЕ НАПРАВИ СЛЕДВАЩАТА КАТИ

– Джина Стоева сподели, че от „Ара мюзик“ са се опитали да те направят новата Кати?
Абсолютно, точно така е! Аз живеех на квартира тогава с Джина Стоева, Румяна Тодорова и Дора Костова и имаше доста неща, които прикривах от тях. Ние сме колежки и не исках да създавам някакъв конфликт. След като подписах договора нещата при мен се развиха много бързо, но не смятам, че трябваше всичко да се случи толкова бързо и да ощетявам другите си колеги. Не бях готова да бъда втората Кати, защото имам талант. Мисля че можех да постигна нещо само с гласа си, а не по някакъв друг начин.

– Какво се искаше от теб, че да станеш толкова популярна като Кати?
Всеки знае, че за да пробие по някакъв начин в този бизнес, едва ли не трябва да омачкаш на някого чаршафите и тогава чак можеш да станеш известен. Не съм способна на тези неща, затова толкова бързо приключи кариерата ми, около 2 години изкарах във фирмата.

– Какви разговори и договорки имахте с шефа на „Ара“? Какво искаше от теб, че да имаш развитие?
Първоначално сме водили съвсем нормални разговори, каквито е водел и с останалите изпълнители – за песни, клипове и участия. Правим песен, после клип, тръгваш по участия с по-старите и утвърдени изпълнители и лека-полека започваш да пробиваш. Аз започнах кариерата си с Кати и приключи малко преди нейната (смее се). Искам да кажа, че уважавам много Кати като човек, но за мен тя никога не е била изпълнител. Това че фирмата са я направили топ изпълнител, си е тяхна работа. Но тя не е изпълнител, който може да пее. Това е един продукт, който го лансираш, правиш му голяма реклама и става известен.

bubolina3

– Какво имаш предвид с думите за бившия ти шеф, че „където му се е усмихнал късметът, там е направил изпълнителя топ“? Ти получавала ли си неприлични предложения от него?
Не искам да коментирам много този въпрос, защото все пак той има семейство. Аз уважавам неговата съпруга, която ми е помагала през тези две години, в които съм била във фирмата. Да, имала съм някои предложения, които не съм приела. Точно затова приключи и кариерата ми. Вече не се страхувам и мога да ти разкрия още нещо. Не смятам, че вече те могат да ми направят нещо, но по онова време много се страхувах. Била съм заплашвана, както аз така и семейството ми. Не искам да споменавам точните думи, не е приятно да се връщам към това време. Даже от фирмата сами са ме принуждавали да се върна обратно, но не съм искала.

– Заплахите са били, тъй като си приключила кариерата си, отказвайки да станеш любовница на някого?
Аз не само, че се махнах, аз станах и избягах. Не съм давала обяснения на никого, просто една вечер си събрах багажа и си тръгнах. Не съм се обаждала абсолютно на никого. Те искаха да се върна обратно, но нямаше никакъв смисъл след като знам, че няма как да направя нещото, което искат от мен.

– Носят се слухове, че Кати е била любовница на боса, както в момента се твърди и за Алисия. Ти като човек от кухнята, чувала ли си подобни неща?
Чувала съм го, но немога да го потвърдя със сигурност. Не съм присъствала, не съм ги видяла с очите си, но определено усилено се говореше за това нещо.

0000361626

– Много изпълнители вече не се страхуват и започнаха да говорят за задкулисието на бившата ти фирма, от което става ясно, че тя не работи както трябва.
Ти сам го каза, абсолютно никой вече не се страхува да говори и да извади истината на показ. За да станеш нещо в тази фирма, то трябва да си любовница на някого или зад гърба ти да има човек, който да те лансира. Тогава бяха мутренски времена, ние подписвахме договори, защото искахме да пеем, а не да правим нещо друго. Вероятно сме били много наивни. В тази фирма явно е така – за да стане нещо от теб, трябва да омачкаш на някого чаршафите и нещата ти потръгват. При мен нещата се случиха много бързо, много хубаво, но беше за кратко – песничка, клип, в началото всичко добре и накрая вече започват да те натискат, да ти звънят по телефона всяка вечер и да ти предлагат някакви неща. Като започнеш да се дърпаш, човекът отсреща си казва: „Защо пък аз трябва да правя нещо? Трябва да дадеш, че да ти се даде.“. Така се получи при мен.

– Голям скандал се завихри след напускането на Джина Стоева и Ивена от фирмата, а много от хората ги набедиха в опит да си направят ПР на гърба на Алисия.
С Ивена не се познавам лично, виждала съм я по телевизията и съм слушала песните й, но Джина я познавам много добре като човек, страшно добър изпълнител и се възхищавам на нейното търпение. За да стои толкова дълго в тази фирма, явно наистина се е надявала да ѝ се обърне внимание. В началото тя също тръгна много добре, имаше добри попадения, но не смятам, че си прави ПР на гърба на Алисия. Тя трябваше да напусне много по-рано, отколкото се очакваше. Бях много учудена, след като разбрах, че е напуснала. Трябваше да го направи много по-рано. Но това си е нейно решение, тя е борбен човек, но на всеки понякога му писва. Мога да ѝ кажа само браво и да продължава напред и да не се връща назад.

Източник: Вестник “ШОУ”

comments: