home Музика, Поп-фолк Глобяват Емануела заради Крум

Глобяват Емануела заради Крум

Шефът на „Ара мюзик“ Виктор Касъмов е бесен на една от малкото останали звезди във фирмата си. Емануела на своя глава решила да помогне на своя колега и приятел Крум, като се включи с няколко изречения в новата му песен „Скорпион“.

От няколко седмици се носят слухове, че Емануела също е вдигнала мерника на музикалната компания и възнамерява да последва примера на Джина Стоева и Ивена. Певицата не е доволна от управлението на продуцентите си и непрекъснатото лансиране на Алисия.

emanuela_krum_2

Касъмов вместо да се осъзнае, че загуби всичките си изпълнители от фирмата, той се чуди за какво да ги глоби. Наш източник издаде, че Виктор е бил недоволен от партията на подчинената си в песента ан Крум и е наложил глоба на Емануела. Отделно измислил още една солидна глоба, тъй като певицата отказвала да посещава офиса. В договорите на изпълнителите изрично е опоменато, че поне веднъж седмично трябва да отскачат до офиса. След тези наложени глоби Емануела е взела решение и съвсем скоро ще бъде самопродуциращ се изпълнител.

Всички във фирмата коментират, че Касъмов отново е подходил некоректно с останалите, толерирайки Алисия. Ася също направи дует с Константин, който е пайнерски певец, а Емануела за пореден път е ощетена и наказана.

 

comments: