home Мода, Нови колекции Камелия и Вероника в моден дует (снимки)

Камелия и Вероника в моден дует (снимки)

Камелия е популярното и обичано лице, което позира за снимките на fashion брандa на певицата Вероника. Модният дует между двете зазвуча изключително успешно и вече се радва на голям брой почитателки.

Новата колекция на родната марка- “7 SINS”, отново се откроява с различен и нестандартен стил дрехи, насочени към съвременната и смела в модните си предпочитания жена.

Камелия и Вероника си подадоха ръка за едно успешно модно сътрудничество, което никак не е случайно. Макар и да нямат директен допир в музиката като сборни проекти, двете певици винаги са имали нещо общо помежду си. Както е известно на меломаните и двете имат албуми, озаглавени “13”.

Фотограф: Теди Грозданов
Фотограф: Теди Грозданов

Още една допирна точка бележи приликите между тях – и двете избраха да поемат свой самостоятелен път, без музикални компании зад гърба си. В своите дискографии и двете са залагали на различното и носещо специфичен почерк творчество, а символиката е белязала всеки техен видеоклип и музикален проект.

Символика има и в името на модната марка на Вероника DECALOGUE- то носи библейския смисъл и припомня за 10-те Божи заповеди, а в колекцията “7 SINS” отново се обръща поглед към подобна концепция.

За перфектната визия на Камелия се погрижиха едни от най-добрите професионалисти – Венелин Кондаков – коса, Никола Иванов – грим, Христо Василев – стил, а за снимките на фотосесията екипът се довери за пореден път на модния фотограф Теди Грозданов, за когото Камелия позира за втори път.

KameliaVeronika (3)

Пред обектива на младия и обещаващ фотограф са блестели не една и две звезди, а в предишната си колекция като рекламно лице на марката беше певицата Магда.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.