home Балканска, Музика SASHA KOVACEVIC ОТНОВО ИЗБУХНА С КЛИП (ВИДЕО)

SASHA KOVACEVIC ОТНОВО ИЗБУХНА С КЛИП (ВИДЕО)

Известният сръбски певец Саша Ковачевич представи ексклузивно още една нова песен – “Rano je”. Само преди месец той представи уникалния проект “Gde smo moja ljubavi”, който засне в екзотичния Тайланд.

Песента “Rano je” е бърза и динамична, типична за летните дни и е по музика на самия певец и неговият брат Раде Ковачевич, докато текстът е на Бане Опачич, а аранжиментът е на двамата братя Ковачевич, Душан Апагич и Димитрис Декос.

Красивият клип е заснет отново в уникалния Тайланд под режисурата на Димитрие Джокович Джима.

“Скъпи мои, както ви обещах и това лято ви представяме нещо ново и различно. Надявам се искрено, че ще ви хареса и ще се насладите – написа певеца във Фейсбук.

“Rano je” веднага предизвика положителни коментари от страна на феновете, а дали е успял Саша да направи по-голям хит от неговата последната песен, вижте я и оценете сами.

comments:

TAGS:

Наташа Секуловска

Родом е от Битоля, Македония. През 2012-2013г. пише балкански новини за сп. "НОВ ФОЛК". От 2013г. досега работи като новинар за светското онлайн списание FOLK ESTRADA (Хърватска). През 2014г. за кратко пише новини за Signal.bg. От тогава води и свой музикален блог в Македония - Estrada World.