home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Звезди подкрепят “Продължи линията на живота си без дрога”

Звезди подкрепят “Продължи линията на живота си без дрога”

Това ще се случи в рамките на най-големия уличен фестивал в България и Източна Европа- Street Masters, който се организира за трета поредна в град Пловдив. На 26 и 27 юни ще се състоят Европейско първенство по бийтбокс и Европейско по брейк денс, които ще минат под наслов „Продължи линията на живота си без дрога“.

Част от изпълнителите, които ще присъстват, са Печенката, Skiller, световната шампионка по бийтбокс за 2015г. Кейла, брейк танцьора Димитър Божилов-Мако, както и много изпълнители от Англия, Белгия, Швейцария, Германия и др.

Фестивалът ще се открие с концерт по случай Световния ден за борба с наркотиците, с участието на едни от най-добрите млади пловдивски артисти – Веси Бонева, Тодор Гаджалов, Стелиан Димитров, Liter Jack, рапърът 5 Стотака, който спечели хип-хоп награда за Дебют на 2014г, авторът и изпълнителят на хита “Дърта пияница” – Радослав Михов и група Ni.co.

Концертът се явява своеобразен финал на кампанията „Продължи линията на живота си без дрога“, която Plovdiwood Entertainment стартира на 18 септември 2014г. и се превърна в една от най-мащабните кампании против наркотици, провеждани досега.

В рамките на проекта се инициираха конкурси и събития свързани с тази тема, както и едноименна песен и видео клип, озаглавена “Линията на живота”.

Организаторите очакват всеки, който има желание да се включи в инициативата, днес – 26 юни, от 17:30 часа в „Цар Симеоновата градина“, гр.Пловдив.

comments: