home Музика, Поп-фолк Цензурираха новото дамско трио (снимки)

Цензурираха новото дамско трио (снимки)

Новото трио на Ара мюзик, което стартира представянето си със снимка чисто голи, провокираха родители да сигнализират Facebook за неприличната снимка на момичетата.

Според родителите, децата им са провокирани по агресивен начин да участват в играта за име на новото трио. Facebook побързаха да цензурират снимката на момичетата като им скриха почти целите голи тела. Това накара „голото“ трио да направи нова фотосесия, вече с дрехи.

Те са млади, освободени и провокативни и са готови да разбият всички стереотипи на музикалната сцена! Предложи име и спечели голямата награда – парти уикенд на Слънчев бряг заедно с тях! Вие избирате името, те ви дават шоуто! Все още момичетата не издават своите имена и нищо свързано с тях, освен техните страсти и хобита.

Newtrio (1)

Продуцентите им са решили хората да изберат името им по свое усещане и да не ги заливат с информация, която може да ги обърка.Голата фотосесия е асоциация за раждането на новата група, чистотата и новото начало, без предрасъдаци и стереотипи. Момичетата ще пеят модерна музика, която младите хора харесват, без клишета и помпозност.

Тя е щура, обожава адреналина и се отличава със своята екстремност! Обича приключенията и се хвърля в тях, без да й мигне окото! Обожава спорта и модерните танци! Винаги дава най-ексцентричните идеи.

Newtrio (2)

Тя е творческа натура – основният хореограф на триото! Обича фотографиите – момичето ”selfie” в групата! Обожава сценичните изяви, има стотици зад гърба си! Винаги е готова за танци.

Newtrio (3)

Тя е любознателна и креативна – основният двигател на идеи! Обича успеха! Обожава да превръща невъзможното във възможно! Винаги отстоява позициите на триото.

Newtrio (4)

Първи Етап – Предложи най-уникалното и интересно име за новата момичешка група. Въведи своето предложение за име заедно с твоя имейл адрес и твоите имена в посочената форма за регистрация. Срок за участие от 18.06.2015г. до 7.07.2015г. вкл. 15-те най-добри и интересни предложения за име на групата ще продължат във втори етап на играта. Те ще бъдат избрани от специално жури за подбор на финалистите в играта.

Втори Етап – Гласувай за едно от финалните предложения за име на новата момичешка група от 08.07.2015г. до 15.07.2015г. вкл. Финалистът, събрал най-много гласове със своето предложено име, ще спечели голямата награда “Парти уикенд на Слънчев бряг заедно с тях!”. Но триото ще избере тяхното име от Финалистите във втори етап.

comments: