home Кино и ТВ, ТВ предавания Криско става част от журито на X Factor 2015

Криско става част от журито на X Factor 2015

Един от най-популярните рап изпълнители в България – хип-хоп идолът Криско, ще бъде част от журито в четвърти сезон на X Factor. Изпълнителят на хитовете „Било кво‘т било”, „Видимо доволни” и „Шапка ти свалям” ще се включи в избора на кандидатите за звездна кариера, давайки възможност на най-добрите да станат част от музикалното шоу в ефира на Нова.

„Сблъсквал съм се с много трудности в развитието ми като изпълнител. Знам какво е да тръгнеш от нулата и да се справяш сам, въоръжавайки целия си потенциал в името на това да се реализираш като изпълнител и да създадеш готини проекти, които да се превърнат в хитове. Имам страхотната възможност да участвам в откриването на новия X Factor на България, а също така да споделя своя опит, помагайки на бъдещи изпълнители”, заяви провокативният изпълнител, който ще коментира, критикува и, разбира се, окуражава новите претендентите.

Освен като изпълнител на най-големите r&b хитове в България, някои от които достигат над 15 000 000 гледания в онлайн пространството, през последните години Криско се развива и като продуцент на популярни български звезди, сред които се нарежда и успешният му проект с Мария Илиева. Сред взривяващите музикални парчета на рапъра е и продуцираната от него песен на една от фаворитките в трети сезон на X Factor – Гери Никол. Само за броени дни „Ела и си вземи” се превърна в истински хит, превземайки музикалните класации.

Рап звездата ще се изяви за първи път в ролята на авторитетно жури по време на кастинга на 18 и 19 юли във Фестивален и конгресен център във Варна. „Криско е не само добър артист, но и продуцент, който е наясно с търсените качества във всеки участник в X Factor. Фактът, че е един от най-успешните изпълнители в България, го прави безценен за състава на журито – свежият поглед винаги дава нова перспектива”, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Съвсем скоро ще станат ясни и останалите лица от великолепната четворка в журито на шоуто, пишат от Нова ТВ.

comments: