home Дневникът на една миска Дневникът на една миска #2

Дневникът на една миска #2

Първото ми ходене до Sunny Beach за 2015-та се оказа доста интересно. Потресена съм от гладните чужденци, които се избиват за храна на all inclusive.

Около мен минаваха само дебели и безформени хора и това доста ме депресираше. Дечицата от малки са като топчета, които се търкалят насам-натам.

Чужденците нямат никаква хранителна култура, децата им още повече. Нещо страшно е, нищо вече не е същото и това е много жалко.

Преди години имаше повече симпатични млади хора в Слънчев бряг, сега комплексът се е превърнал сякаш в дебелариум и наоколо има само дебели лелички с дебелите им топчета (деца)…

CarlosDjuliana

Глътка свежест за мен бе фолк певецът Карлос, с когото се засякох съвсем случайно в Bedroom, където компаниите ни бяха на съседни сепарета. Младият изпълнител на Пайнер привлече вниманието ми с интересната си плажна чанта.

comments:

TAGS:

Джулиана Гани

Носителка е на титлите Best erotic model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014. За Коледа направи премиера на първата си стихосбирка, кръстена поетично "Мъжете са боклуци, но не можем без тях". Свири прекрасно на пиано и дори е изнасяла многобройни концерти. Освен това е добра и в кухнята. За кратко тя бе част от кулинарното шоу "Master Chef" и шашна всички, готвейки по предизвикателно облекло. През лятото на 2015г. започва своя рубрика в Live Magazine.