home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Ann G снима истински чешки вълк в “Lone Wolf”

Ann G снима истински чешки вълк в “Lone Wolf”

“Lone Wolf” e заглавието на новото рап парче на скандалната хип-хоп изпълнителка и трикратна Световна шампионка по фитнес Ann G.

Във видеото е заснет истински чешки вълк, които носи името Терес и е на 5 годинки. Той е доста търсен за снимки не само за родни реклами, но и за американски кино и музикални продукции. Снимал е в “Непобедимите 2” и “Революция Z”.

Във видеото вълчето Терес играе второто Аз на героинята. В “Lone Wolf” Ann G показва нова страна от себе си – MMA fight girl. От 2 години певицата е пренасочила интереса си от фитнес залата, към залите за бойни спортове.

Единствената българка, носителка на 3 Световни титли по фитнес, е поканила във видеото републиканския шампион по бокс Венцислав Иванов и носителя на златен пояс на NAGA, националния шампион по граплинг и борба, Ангел Караиванов.

След края на снимките на видеото, певицата засне и убийстевна фотосесия с новия си имидж на fight girl, в залата по бокс в която тренира почти всеки ден. Фотографът зад обектива е Георги Божков, пишат от ПРофайл.

comments: