home Мода, Родни звезди Претендентките за Мис Силикон 2015 вече се подготвят

Претендентките за Мис Силикон 2015 вече се подготвят

Изискванията към кандидатките бяха прости – да имат поне една естетическа корекция и да са атрактивни. Желаещите да се пробват в надпреварата, трябваше да изпратят снимки до 10 юли.

Тази година събитието ще се проведе на 16 юли в Bedroom на Cacao Beach – Слънчев бряг. “Мис силикон” е един от най-обсъжданите в държавата ни конкурси и безспорно има своето място в светския живот. Той се ползва с изключително голям интерес.

От 2012 г. организаторите на “Мис Силикон” решават конкурсът да налага определена кауза. “Искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия”, уточни “Мисис България 2007” Мариана Маринова.

MissSilicon2015 (3)

И тази година мотото на конкурса ще е “Усмихни се на живота”, а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на жени, които имат необходимост от пластични операции, но не могат да си ги позволят. Това са дами, пострадали при катастрофи, както и такива, които имат изгаряния или родилни белези.

MissSilicon2015 (2)

Спечелилата титлата “Мис Силикон 2014” Габриела Иванова и нейната подгласничка, дариха наградите си от 6 000 евро, за да помогнат за пластичните операции на Ани Цануйкова, която обгоря в пожар, докато спасяваше малката си дъщеричка.

MissSilicon2015 (4)

Наградите бяха осигурени от д-р Зияд Ал Чирики, който е световно известно име и работи в клиника по пластична хирургия в Лайпциг и който лично се зае да помогне на Ани.

През годините носителки на титлата “Мис Силокон” са били Гергана Райчевска, Габриела Иванова, Джулиана Гани, Йоана Христова, Деси Младенова и Лили Иванова.

comments: