home Музика, Поп-фолк Емилия и Тони Стораро заснеха ”питбул”-а

Емилия и Тони Стораро заснеха ”питбул”-а

Звездата на телевизия “Планета” разкри, че новата ѝ песен ще се казва “Питбул”. Това се случи в интервю за предаването “Cool…T” на бТВ през изминалия уикенд.

Емилия допълни още, че първоначално не е планирала толкова скоро, след появата на актуалния си хит “Ето ме”, да представи нов проект, но “виновникът” за това е бил Тони Стораро, който стои в основата на този съвместен проект.

Парчето е бързо и доста хитово, а двамата веднага са го записали. Наскоро двамата изпълнители реализираха и видеоклипа към “Питбул”, който съвсем скоро ще се появи в ефира на телевизия “Планета” и в Planeta Official.

Снимки: Светослав Кюркчийски
Снимки: Светослав Кюркчийски

Паралелно с това Емилия се радва на успеха на самостоятелния си сингъл “Ето ме”, който бе приет изключително добре от публиката и много бързо се нареди на челните места в музикалните класации. Певицата не крие и задоволството си от първия си фолклорен проект “Ех, Българийо красива”, като в ефира на телевизия “Планета” призна, че се чувства много горда, че е успяла да го реализира успешно и с него да докосне сърцата на всички българи. Част от песните, включени в албума, звездата ще представи на живо на 17 юли на Националния тридневен събор на народното творчество и животновъдство “РОЖЕН”, пишат от planeta.tv.

comments: