home Други събития, Мода, Родни звезди, Събития ГАБРИЕЛА ПОПОВА СТАНА МИС СИЛИКОН 2015

ГАБРИЕЛА ПОПОВА СТАНА МИС СИЛИКОН 2015

23-годишната перничанка Габриела Попова спечели титлата „Мис Силикон 2015″. Конкурсът се проведе в курорта Слънчев бряг пред стотици зрители край басейна на Bedroom. Претендентките за титлата край морето тази година бяха 10.

Никоя от десетте претендентки за отличието тази година, не се осмели да свали горнището на банския си, каквато изненада сътвори предходната носителка на короната Джулиана Гани, но пък всичките красавици предизвикаха фурор сред присъстващите.

Участничките в естетичната надпревара тази година бяха от София, Стара Загора, Русе, Перник, Враца и Видин. А носителка на титлата „Мис Силикон 2015″ стана Габриела Попова от Перник. 23-годишната носителка на приза призна, че се надява това да даде нова светлина на бъдещето й.

Мис Силикон 2014 (Джулиана Гани) & Мис Силикон 2015 (Габриела Попова)
Мис Силикон 2014 (Джулиана Гани) & Мис Силикон 2015 (Габриела Попова)

„Преди две години станах „Бест еротик“ на България и това е втори конкурс, на който се явявам. Развълнувана съм, не го очаквах, конкуренцията беше много голяма. Всички момичета бяха много красиви. Радвам се“, сподели Габриела.

Водеща на конкурса бе носителката на титлата „Мис Силикон 2009″ Катрин Вачева. Тя и организаторите на конкурса бяха единодушни в най-мотивиращото ги за провеждането му – благотворителна кауза.

JuriMissSilikon2015

„Това е кауза, която подкрепя хора, които наистина се нуждаят от пластични и естетични корекции. Според мен това трябва да е най-мотивиращото за тях. Иначе ние от много време не сме просто конкурс за силикон“, коментира организаторът Мариана Маринова.

Кампанията „Аз съм красива“ изцяло се е заела да подкрепя жени, които са жертва на тежки инциденти или заболявания и имат нужда от пластична операция, но нямат средства за нея, пишат от InLife.

comments: