home Музика, Поп-фолк Соня Немска атакува с “Как ми действаш” (видео)

Соня Немска атакува с “Как ми действаш” (видео)

Соня Немска засне своята нова песен “Как ми действаш”, която е по музика на Мартин Биолчев и текст на Мариета Ангелова. Видеото е заснето от Люси Иларионов, с когото певицата работи по предшните си проекти.

Интересен факт е, че главната мъжка роля в клипа се изпълнява от един от най-красивите мъже в България, а именно Диан Христов. Преди години мачото се е снимал и в друг клип на Соня – “Талисман”.

“Той е уникален мъж, няма такава красота! Няма нито един слаб кадър!”, споделя Немска. Видеото вече е готово и очаква своята премиера в понеделник – 20 юли. Снимките са реализирани в един от най-горещите летни дни.

SonqNemska2015 (1)

“Беше наистина адска жега и накрая на снимачния ден Люси искаше да ми направи няколко кадъра в морето на залез слънце, а аз бях доста изморена и не исках, едвам ме навиха, но се оказа че въпросните кадри са станали най-сполучливи от целия клип”, коментира Соня Немска пред Live Magazine.

Гримът е дело на Джулия Ангелова, косата е на Рени Донева. За своя стил певицата се довери на Августина Маркова – Тути. Терен на снимките е компексът Green Life край Созопол.

comments: