home Дизайнери, Мода БОНИ И ОЩЕ ИЗВЕСТНИ ДАМИ В “РАВНОДЕНСТВИЕ” НА DEFF

БОНИ И ОЩЕ ИЗВЕСТНИ ДАМИ В “РАВНОДЕНСТВИЕ” НА DEFF

Дизайнерът Денислав Трандев – DeFF създаде впечатляващ тоалет за едно от най-красивите лица на българската политика и журналистика.

В дебютната му колекция “Равноденствие”, която съчетава мода и астрология, представителката на зодия Рак – Юлияна Дончева ще бъде облечена в еко-коприна с преливащи морски нюанси.

Десенът е отпечатан специално в текстилна фабрика зад граница по проект на младия българин, а пищната рокля е изпъстрена с перли и лунен камък.

Всички тоалети в “Равноденствие” са изработени от еко-материи в знак на любов и уважение към Природата, животните и бъдещето на планетата.

фотограф: Симеон Сълов
фотограф: Симеон Сълов

По оригинален начин DeFF е защитил своя еко-избор и в тоалета на зодия Стрелец – звездата на българската поп-фолк музика Бони ще бъде облечена с пищен кринолин покрит от еко-кожа и метални пръстени.

Цялата колекция ще бъде представена на 22 септември в киносалоните, на голям екран, в първия по рода си документален филм-ревю на режисьора Стилиян Иванов.

фотограф: Симеон Сълов
фотограф: Симеон Сълов

Майсторските прически на 12-те именити българки, представителки на 12-те зодиакални знака, са дело на Митко Дамов и екипа му от VOGUE VISION.

Дизайнерът DeFF - Денислав Трандев
Дизайнерът DeFF – Денислав Трандев

comments: