home Музика, Поп-фолк Фолк певицата Траяна се оплака от крадци

Фолк певицата Траяна се оплака от крадци

Фолк певицата Траяна разкри, че мъж и жена са я завлекли с огромна сума пари и са откраднали мебелите ѝ.

Изпълнителката на песента “Наивна” се вдъхнови да разкрие тази история във Фейсбук, благодарение на сигнал от друга пострадала жена от подобен случай.

Преди време Траяна “яла попарата” на Поля и Недко, които били нейни квартиранти в апартамента ѝ в Русе.

Поля и Недко, които ограбили и завлекли с пари Траяна
Поля и Недко, които ограбили и завлекли с пари Траяна

“И на мен ми се случи същото, историята е идентична. Моите квартиранти се казват Поля и Недко, като въпросната работеше на спирката на Волов посока Дружбите в гр. Русе, жалко че нямам снимки на въпросните, за да ги видят хората какви мизерници и крадци са. Понеже от наивност и добрина постъпвах с разбиране (понеже имат две деца), те ме завлякакаха с доста голяма сума, откраднаха и част от мебелите, дори и матрака от спалнята ми. След тях се наложи основен ремонт на апартамента. Дано така повече хора узнаят за тях и не им дават домовете си. Да пази Господ от такива дребни душици!”, написа на стената си Траяна.

Малко по-късно певицата успя да изнамери снимка на Поля и Недко, която сподели във Фейсбук профила си, за да могат да се пазят хората от тях.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.