home Музика, Поп-фолк Галена и Деси Слава в заговор срещу Коста Марков

Галена и Деси Слава в заговор срещу Коста Марков

Това лято е особено специално за един от най-обичаните изпълнители от близкото минало – Коста Марков. Малко след като певецът обяви, че се завръща на клубната сцена за поредица селектирани изяви из страната, интереса на колежките към него не закъсня.

За никога не е тайна, че Коста поддържа приятелски отношения с много от изпълнителките от поп-фолк жанра, въпреки, че от доста години той живее извън България. По традиция летните месеци са белязани с много емоции и срещи с много от тях.

Преди няколко вечери певецът се срещна и топ изпълнителката Галена на една от нейните музикални изяви в популярно заведение в Слънчев бряг. Както повечето фенове на поп-фолка помнят, преди време Галена записа една от песните на Коста Марков – “Искам да остана буден”, което със сигурност е не малко признание към неговото творчество.

KostagalenaDesa

Към лятното парти се присъедини и Деси Слава и така звездното трио направи мащабен купон пред повече от 1300 меломани. “Не участие, а концерт!” – бяха реакциите на някои от доволните посетители след партито.

Интересното е, че Галена и Деси Слава участвали в заговор срещу Коста Марков същата вечер. По време на своята изява Галена обявила, че предварително се наговорили с Деси Слава в спалнята да изненадат изпълнителя като го качат на сцената. Така, заедно тримата изпълнили един от най-емблематичните хитове на Коста – “Имам само едно сърце”, който скоро ще излезне в чисто нов вариант от колегата му Карлос.

Певецът не крие, че положителната реакция на публиката и интереса към него го правят много щастлив. Някои от най-запалените меломани вече успяха да усетят емоцията от срещата си с него на клубната сцена. Неговата лятна обиколка из страна продължава и с новите му музикални изяви в София, Стара Загора, Пловдив и други горещи точки от страната.

comments: