home Балканска, Музика Мая Берович тръгна на лятно турне

Мая Берович тръгна на лятно турне

Една от най-известните звезди Мая Берович, тръгна на лятно турне из Европа, чрез което представя песните от нейния нов албум “Opasne vode”.

Именно тази вечер е изпълнена с много емоции за певицата, която освен почитателите си в страната, ще зарадва и тези зад граница, тъй като ще изнесе голям концерт в Обудувац – Босна и Херцеговина, за което е подготвила специална музикална програма, с която да внесе много свежо настроение в сърцата на всички гости на партито.

Втори хитовата изпълнителка ще аплодират нейните фенове в Одзак, където певицата често гостува. След концерите в Босна, Мая ще представи свой голям концерт и в Белград, който е насрочен за 12-ти този месец.

Много настроение, хитове и позитивни емоции очакват всички, които ще посетят фолк партитата, а самата певица също очаква с вълнение срещата си с публиката.

През този месец отново е заплануван концерт в Босна, а вече е известна датата и на един концерт в Сърбия, който ще се състои на 15-ти август. Но това не е всичко от предстоящото лятно турне на звездата, защото скоро ще бъдат обявени и останалите дати.

comments:

TAGS:

Наташа Секуловска

Родом е от Битоля, Македония. През 2012-2013г. пише балкански новини за сп. "НОВ ФОЛК". От 2013г. досега работи като новинар за светското онлайн списание FOLK ESTRADA (Хърватска). През 2014г. за кратко пише новини за Signal.bg. От тогава води и свой музикален блог в Македония - Estrada World.