home Музика, Световна ANASTACIA СЕ ЗАВРЪЩА С БЕСТ АЛБУМ В SONY MUSIC

ANASTACIA СЕ ЗАВРЪЩА С БЕСТ АЛБУМ В SONY MUSIC

Музикалната икона Анастейша подготвя сборен албум, озаглавен ‘Ultimate Collection’, който ще излезе на 30-ти октомври т.г. У нас колекцията ще бъде издадена в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

С повече от 30 милиона продадени албума по целия свят, Анастейша е един от най-разпознаваемите и емблематични гласове на съвременната музикална сцена. Песни като I’m Outta Love’ и ‘Left Outside Alone’ са истински класики в поп музиката.

Колекцията с най-доброто от нейната дискография излиза малко повече от година след премиерата на последния й студиен албум ‘Resurrection’. Албумът влезе в Топ 10 на британската класация и за пореден път утвърди звездата като едно от най-големите имена в музиката през последните 2 десетилетия.

‘Ultimate Collection’ отбелязва и завръщането на Анастейша в „родния“ й лейбъл – Sony Music – компанията, с която започна световната й кариера. Певицата дебютира през 2000 година с ‘I’m Outta Love’, който се превърна в тотален хит по целия свят.

2015-та година отбелязва и голямото завръщане на Анастейша на сцената със световното турне ‘Resurrection World Tour’, което включва 80 дати.

“Чувствам се истински благословена с тази нова страница в живота ми. Безкрайно съм благодарна, че отново работя със Sony, звукозаписната компания, която направи всичко това възможно още от първия ден в кариерата ми. Връщам се 15 години по-късно, аз съм в къщи и не бих могла да бъда по-щастлива”. – се казва в официалното изявление от страна на Анастейша.

comments: