home Друга, Музика ЖЕСТОКА ГАВРА С НАШУМЕЛИЯ ДЖОРДЖАНО

ЖЕСТОКА ГАВРА С НАШУМЕЛИЯ ДЖОРДЖАНО

Нашумелият Джорджано е имал неприятности, в следствие на популярността, която придоби. Преди няколко дни, в родния му град Стара Загора, гамени публично се изгаврили с него, твърди „Всеки ден“.

Въпреки неприятната ситуация пишман-певецът се отказал да подава жалба в местното РПУ, тъй като не искал името му да излиза в полицейската сводка и да става за резил пред цялата страна.

Сцената се разиграла в любимия парк на Джорджано – „Загорка”, където 29-годишния веселяк обича да се разхожда. Мирослав Стоянов, както е истинското име на Джордажно, се разхождал привечер сам, когато банда скейтъри започнали да се гаврят с него.

Той направил опит да разгони момчетата, но те станали още по-груби в поведението си към него, като започнали да го бутат и удрят. В крайна сметка певецът е успял да избяга и се е отървал без сериозни контузии.

djordjano1-620x330

Къде от майтап, къде наистина, старозагорския “славей” се превърна в хит в социалните мрежи и творчеството му се разпространи в цяла Българиия. Той бълва хит след хит, а феновете не спират да споделят и коментират изпълненията му. Гласът му звучи като след прекарана хрема, а клиповете са самодейни, но това не му пречи да набира все повече популярност и даже да ходи на участия в клубове.

comments: