home Култура, Любопитно НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА СЕ РАЗВЕЖДА

НАТАЛИЯ КОБИЛКИНА СЕ РАЗВЕЖДА

Сексоложката Наталия Кобилкина и съпругът й Делчо Добрев се развеждат след 11-годишен брак. Това обяви самата психоложката в официалната си страница във Фейсбук.

Кобилкина категорично отрече краят на брака ѝ да е заради трети човек. За решението за развод нямало виновни – то било взето и от двамата партньори.

Известната сексоложка твърди, че с дългогошния си интимен партньор остават приятели и ще продължат да работят заедно.

667b18f6e1daae2b87527ed9cbfabbec

Ето какво сподели в кратко видео, което сподели в официалната си страница: „Здравейте, любими приятели. Днес искам да споделя една новина, която касае лично мен, но мисля че би било честно и правилно да я споделя преди всичко с вас и бих искала да я разберете от мен, а не от някое друго място. След 11-годишен брак, взехме решение със съпруга ми да се разделим. И се разделяме с огромна любов и благодарност един към друг. Оженихме се, когато бяхме на 20 и бяхме с едно мислене, едно разбиране, едни чувства, но минаха 11 години и аз вървя в коренно друга посока, съпругът ми върви в неговата посока. Аз съм му много благодарна за промяната ми и в храненето, и в отношението, и за цялата подкрепа през тези години, както сигурно и той на мен. Но решаваме да вървим напред. Няма други мъже или жени, които да са фактор за нашата раздяла. Изцяло решението е просто да продължа пътя си сама. Никога не съм била, но в момента в моята трансформация, в търсене на себе си искам да съм сама“.

comments: