home Кино и ТВ, ТВ предавания Потвърдено: Преслава влиза във Вип Брадър 2015

Потвърдено: Преслава влиза във Вип Брадър 2015

Вече е ясно, че фолк дивата Преслава ще прекрачи прага на Къщата на VIP Brother. Изпълнителката ще се изявява в тазгодишния сезон на риалити формата, твърди “Блясък”.

Клюката носи, че за да откликне на предложението, брюнетката е поискала баснословна сума. Освен това певицата щяла да остане само няколко дни в шоуто.

Още отсега се договорила да има възможността да излиза от Къщата за ангажименти, които е поела преди да подпише договора си.

Освен Преслава в предаването ще гледаме и дует „Ритон“, моделките Моника Валериева и Светлана Василева, както и Кичка Бодурова.

Кои ще бъдат останали звезди, които ще вземат участие, засега не е съвсем ясно.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.