home Мода, Родни звезди РОМИНА И ДАРКО ТАСЕВСКИ ЧАКАТ ТРЕТО ДЕТЕ

РОМИНА И ДАРКО ТАСЕВСКИ ЧАКАТ ТРЕТО ДЕТЕ

Ромина Тасеваска е бременна с третото си дете, пише “Блясък”. Носителката на титлата Мис България и съпругът й Дарко Тасевски ще се радват на трети наследник.

Дъщеря й Дария и синът й Давид скоро ще си имат братче или сестриче. Бебето се очаква да се появи в началото на следващата година.

“Бебето не е планувано, но с Дарко сме много щастливи от факта, че ще имаме още едно дете. Не знаем дали ще е момче или момиче, тъй като искаме да разберем в деня на раждането.

Честно казано имаме и син, и дъщеря, така че нямаме предпочитания за пола. Важното е да е живо и здраво”, сподели Ромина.

Romina-Darko

Тя не пропусна да се пошегува и че е спазила семейната традиция да забременява при всеки нов договор, който съпругът й подписва с футболен клуб.

Малката Дария беше зачената, когато Дарко започна да рита в Израел, а Давид – при преместването на семейството в Тайланд. Сега, след като Дарко преподписа контракта си с местния тим, дойде и щастливата новина, че двамата ще стават родители за трети път.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.