home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Турнето на Миро започна с Цветелина Янева и Невена Цонева

Турнето на Миро започна с Цветелина Янева и Невена Цонева

Миро направи запомнящо се шоу снощи в Летния театър на Бургас. Това бе първият концерт от лятното турне на певеца.

Хиляди почитатели танцуваха и припяваха едни от на най-големите му хитове. Премиерно пред публика бяха представени и песните от най-новия албум „Месия“.

Заедно с Миро на сцената бяха и гост-изпълнителите Невена Цонева, Цветелина Янева, млади изпълнители от музикалните телевизионни формати, в които той се изяви като жури.

Виртуозните музиканти, които съпровождаха живите изпълнения, са Цветан Недялков на китарата, Веселин Венков на барабаните, Светлин Къслев на клавишните, Михаил Дичев на баса и др. На момичета от група „Хипнотик“ бе поверена щрайх секцията. Танцовият състав се състоеше от няколко изключителни професионалисти, участвали в балет „Арабеск“ и при Слави Трифонов.

Миро и Невена Цонева на сцената в Бургас
Миро и Невена Цонева на сцената в Бургас

Концертният репертоар включва всички популярни самостоятелни хитове на Миро и песни на дует „Каризма“ – „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Минаваш през мен“, „Рискувам да те имам“, „Ще избягам ли от теб“, „Колко ми липсваш“ и още други. Възторг, нестихващи аплодисменти, много цветя от трогнати фенове и автографи до късно вечерта.

Лятното турне на Миро продължава днес, 31 август, с концерт във Варна, на 2 септември шоуто ще бъде в Русе, а на 13 септември изявата е в Пловдив, пишат от Unison.bg.

comments: