home Кино и ТВ, ТВ предавания БОЙ В БИГ БРАДЪР, ПОЛИЦИЯ ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА

БОЙ В БИГ БРАДЪР, ПОЛИЦИЯ ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА

И това не се беше случвало – женски бой в Къщата на „Биг брадър” си спретнаха две от най-горещите дами в риалитито.

Реплики и обидни думи станаха причина за назрелия конфликт между ромката Ирена и моделката Силвия.
Грозните сцени не бяха спестени на търпеливия иначе зрител.

Изпитите чаши с уиски се отразиха най-зле на топлес моделката Силвия. Видимо пияна, тя се опита „да стопи леда” с ромката, след като двата лагера окончателно загърбиха добрия тон и заваляха обиди.

Но вместо примирие, двете се вкопчиха в женско меле. „Мангал, да ти е** майката свинска! Майка ти и баща ти трябва да се молят да са живи”, нападна Силвия и метна стол по Ирена.

Чашата на търпението на ромката преля, когато съквартирантката й обиди сина й. „Сега поне ще знам, че съм я набила”, скочи разгневената Ирена. Съквартирантите успяха да ги разтърват.

Но се случи нещо невиждано досега – полиция влезе в Къщата, за да сложи край на насилието.

comments:

TAGS:

Методи Тодоров

Методи Тодоров е завършил телевизионна журналистика, а със светска такава се занимава повече от 5 години. Писал е за известни всекидневници, а през последните близо 4 години бе сред топ авторите в светския сайт BLife. Благодарение на професионализма си той успяваше да предразположи всеки застанал пред микрофона му да проговори. Само пред него светските персони разкриваха душите си, сваляха грим и маски. Роден за журналист, той измъкваше с „памук” най-съкровените тайни на звездите. Ексклузивните му материали и интервюта цитираха всички светски хроники и медии.