home Музика, Поп-фолк КОЦЕТО СТАВА ТАТКО В АМЕРИКА

КОЦЕТО СТАВА ТАТКО В АМЕРИКА

Коцето по всяка вероятност ще стане татко за втори път, докато е на турне в САЩ. Изпълнителят щял да прекара извън граница цял месец, а през този период всъщност е насрочен и терминът на любимата му Надя, пише в. “Монитор”.

„Така се получи за съжаление. Когато поех ангажимента за това турне, все още не знаехме, че очакваме дете. Жена ми много искаше да отидем в Америка и се съгласих заради нея.

След това се разбра, че ще имаме бебе и вече нямаше как да отменим участията. Оказа се, че ще ходя сам, а на всичкото отгоре може да пропусна и раждането“, разказа попфолк певецът пред bliasak.bg.

Надя и Константин имат дъщеря – Мариана, която този ноември ще навърши 5 години. Певецът винаги е споделял, че мечтае за голямо семейство с най-малко 3 деца.

Оказа се, че подобно на първото им дете – дъщеричката им Мариянка, и второто не е заченато в България. “Марианка я направихме в Тайланд. Явно по тези, екзотичните държави ставам много продуктивен.

Горе-долу като смятаме, май се пада Надя да е заченала по времето, когато бяхме на почивка в Дубай. Едното е тайландче, другото дубайче, деца – какво да ги правиш…”, през смях каза Коцето.

comments: