home Кино и ТВ, ТВ предавания ММА боецът Деян Топалски влиза във Вип Брадър

ММА боецът Деян Топалски влиза във Вип Брадър

Приятелят на Гергана от „Женени от пръв поглед” – ММА боецът с най-висок коефициент на интелигентност Деян Топалски ще е един от съквартирантите във „ВИП Брадър”. Това съобщава списание “LOVE style”.

Спортистът е роден в Плевен през 1983 г., а висшето си образование завършва в Техническият университет в София, специалност “Индустриален мениджмънт”.

Влюбен е в бойните изкуства от малък. Тренирал е карате, таекуон-до и кикбокс. Напук на всички, които смятат яките момчета за глупави, той показа, че това не е така.

Като неговият коефициент на интелигентност се оказа, че притежават само 0,2 процента от хората по света. Сред тях са Стивън Хокинс и Бил Гейтс, пише изданието.

Тъй като не може да се издържа само от ММА боеве той е работил какво ли не. Сега е в сферата на туризма, но преди това е бил охрана и управител в строителна фирма.

Като всеки спортист и Деян Топалски носи белезите от многобройни контузии и има 5 счупвания на ръцете.

Влизайки в Къщата той освен, че ще трябва временно да се раздели с приятелката си Гергана, ще тъгува и за домашния си любимец Балкан, който е българско овчарско куче.

Но в крайна сметка толкова неща са минали през главата на здравеняка, че няма как да не издържи и това изпитание.

comments: