home Музика, Поп-фолк КАРЛОС И СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА В ОПАСНА БЛИЗОСТ

КАРЛОС И СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА В ОПАСНА БЛИЗОСТ

Новото видео на Карлос към песента “Имам само едно сърце” вече е факт в официалния канал Planeta Official в Youtube.

Неостаряващият хит на Коста Марков получи нов живот в изпълнение на младия певец. Текстът и музиката са на самия Коста Марков, а аранжиментът е на Митко Петров.

Мастерингът е поверен на Ангел Ефтимов. Интересните народни вокали са на Невена от фолклорният дует Калина и Невена, която е близка приятелка на Карлос.

“Исках да украся песента с нашите прекрасни фолклорни мотиви, които да ѝ дадат един нов и по-различен прочит от оригинала”, споделя Карлос.

Видеото е заснето от Людмил Иларионов – Люси, който влезе в Къщата на Вип Брадър, броени часове след снимките, заедно с главната героиня в клипа – Светлана Василева.

Кадрите са реализирани в комплекс “Чилингира” и на язовир Въча. Фотосесията е дело на Георги Малев, а по визиита на певеца и участниците работиха Ангел Петришки и Цецо Андреев /грим/ и Ивайло Колев /коса/.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.