home Музика, Поп-фолк Половинката на Фики с дебютен клип (видео)

Половинката на Фики с дебютен клип (видео)

Джулия дебютира в ефира на Планета ТВ с първата си песен “Искам от теб”, която е по музика и аранжимент на македонеца Оцко.

Зад този творчески псевдоним стои Жулиета Светланова, която е половинката на Фики Стораро, с когото имат доста гореща връзка и според медиите двамата ту се караха, ту се събираха.

На кадър от снимачната площадка се вижда, че Фики е неотлъчно до Джулия по време на първия ѝ клип с режисьора Людмил Иларионов – Люси. Двамата явно не са се разделили и в момента са заедно.

DzhuliaFiki

За визията на Джулия в “Искам с теб” работиха Стоян Апостолов (стил), Джулия Ангелова (грим) и Емилио Стефано (коса). Аксесоарите и облеклото са на XO butique и Details, а обувките на Pepina.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.