home Музика, Поп-фолк Цветелина Янева вдигна шумен рожден ден с колеги

Цветелина Янева вдигна шумен рожден ден с колеги

Цвети Янева отпразнува своя рожден ден сред хората, които обича най-много. Семейството на звездата бе неотлъчно до нея по време на партито, чийто домакин бе пиано-бар “Силикон”.

Множество пожелания получи изпълнителката, което я трогна изключително и тя си пожела винаги да има до себе си тези хора.

Разбира се, там бе и екипът, който се грижи за музикалните проекти на певицата. През последните няколко години Цвети се доверява на едни от най-големите професионалисти за реализирането на своите песни, видеоклипове и визия.

Празника уважиха и много от колегите на звездата. Преслава, 100 кила, Анелия, Фики, Азис, Софи Маринова, JJ и Viktor Liba от бившата бой банда 032 показаха своите приятелски чувства към Цвети и станаха част от неповторимото парти.

Cveti07101111

Певците спретнаха истинско шоу, като изпяха част от своите хитове, а безспорно този ден ще остане дълго в сърцето на изпълнителката. Част от празненството бе и екипът на Live Magazine.

Макар да е само на 26 години, Цветелина Янева успя да се изкачи до върховете на музикалните класации с десетки свои хитове. Феновете й желаят много здраве и огромно творческо вдъхновение, пишат от Планета ТВ.

comments: