home Музика, Поп-фолк Ищар запали Цветелина Янева по бели денс

Ищар запали Цветелина Янева по бели денс

През изминалата седмица Цветелина Янева гостува в предаването “Фолкмаратон”, където разкри подробности за първия си съвместен проект с Ищар, озаглавен “Музика в мен”.

Песента се появи в медийното пространство преди седмица и за кратко събра комплиментите на публиката. Изненадата за всички бе голяма, а в предаването Цвети разкри как се е стигнало до създаването на този дует.

Тя сподели, че още от първо чуване Ищар се е влюбила в песента, в работата на композитора Велислав Драганински, както и в гласа й, което меко казано я е развълнувало.

“Ищар много искаше да пее на български, сподели, че откакто е изпяла “Облаче ле, бяло”, много харесва българския език”, издаде още Цветелина Янева, като допълни, че израелската звезда е истински професионалист и за нея е било чест да има възможност да работи с нея.

С усмивка Цвети сподели и още нещо – Ищар е успяла да я запали по ново хоби и това е Бели денс, изкуство, в което сестрата на Ищар е световна шампионка.

Във “Фолкмаратон” Цветелина Янева, разкрива, че в момента е съсредоточила вниманието си върху работа по пет нови проекта, като единственото, което на този етап може да издаде е, че самостоятелни песни почти няма да има скоро, а ще заложи на съвместни проекти, пишат от planeta.tv.

comments: