home Музика, Поп-фолк Мария издава 12 песни в албума ”Твоите сто лица”

Мария издава 12 песни в албума ”Твоите сто лица”

С нов самостоятелен албум само след броени дни ще зарадва многобройните си почитатели чаровното миньонче на поп-фолка – Мария.

“Твоите сто лица” е осми пореден албум в музикалната кариера на звездата и включва 12 познати и обичани от публиката заглавия.

Песните в албума са подбрани от най-доброто, създадено през последните четири години от Мария и нейния екип. Две от песните са дуети с Азис, две са с участието на други изпълнители – с Елена и с X, а песента “Любими ръце” е представена в нейната dj версия.

Кости Йонита е композитор на пет от песните, на на други три от песните композитор е Азис. Текстовете на 11 от песните са написани от Радостина Денчева, а един текст е на Азис. Всички песни имат заснети видеоклипове с режисьорите Людмил Иларионов – Люси, Ивайло Спасов, Костадин Кръстев – Коко и Жоро Марков.

maria-tvoite-100-litsa-2015 (1)

Първото от заглавията, което Мария подбра за този свой албум е появилото се през месец май 2012 “Чисто или с лед”, а най-новото е заглавната песен “Твоите сто лица”, от средата на месец септември тази година. От новия сезон са и песните “Тихо”, “100 нюанса розово” и “Моля те, не ми звъни”.

Широкият времеви диапазон и работата с едни от най-талантливите композитори дават възможност да се създаде един интересен, разнообразен и музикално богат албум, предлагащ 12 мелодични нюанса от най-красивата страна на модерния фолк.

comments: