home Любопитно КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НОЩТА ПРЕДИ ВОТА ВЪВ ВИДИН

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НОЩТА ПРЕДИ ВОТА ВЪВ ВИДИН

На редакционния ни и-мейл бе изпратен интересен материал, който касае изборите в област Видин. Публикуваме го без да променяме никаква част от него.

Във Видин кандидати за кметове водят кампания за стотици хиляди левове. Тя има за цел да приспи обществената бдителност относно доста съмнителните биографии на участниците, свързани с наркотици, цигари и бежанци.

И така в най-бедния регион на Европейския съюз вече цял месец се прескачат чалга звезди, най-известните ни актьори – халтурници и взимащи космически хонорари шоумени.

Свързаната с наркомафията единствена жена сред кандидатите за кметовете, по-известна във ВИДИН като „кака Роска“, реформаторът, областен управител и трафикант на емигранти – Момчил, подсъдимият настоящ кмет Герго и други по-бедни кандидати за кметския стол, канят по трима изпълнители в една вечер, та в града не остава, сцена, зала, и подиум не заети от зрелищата. Едновременно с това, тече люта битка на техния фронт, където в тъмни доби, тъмни субекти разхвърлят плакати, оплюващи опонентите и сипещи огън и жупел срещу другия, дето се цели в едничката за жалост видински кметски престол.

Засега, кака Роска има превес в тъмнните войни, защото, общо взето нейната мафия си е автентичната мафия от сицилианските филми. Около „каката“ са се събрали отбор кандидат-съветници – самбисти, каратисти и прочее сумисти, дето не се знае колко разбират от общинско управление, но са си майстори там където не трябва акъл, а мускули.

Злите езици твърдят, че Роска готви голям номер на недрогиращото се видинско гражданство. В нощта преди вота, на всички градски автомобили, дебеловрати и непълнолетни, ще залепят трудно разлепващи се стикери с номера в бюлетината… на опонента от най-голямата партия. Целта на акцията е, видинското гражданство да намрази опонента, макар че, кой скъпоплатен ПР експерт е дал тоя малоумен съвет на Росето? Не знаем. Видинчани ги чакат интересни времена. Хляб с кебапче и зрелища.

Live Magazine не носи отговорност за публикувания материал.

comments: