home Музика, Поп-фолк Фолк дивата Пресила се залюби с културист

Фолк дивата Пресила се залюби с културист

Фолк певицата Пресила залюби културист. Пеещата блондинка е щастливо влюбена в една от младите надежди на българския културизъм Георги Телчаров.

Двамата са заедно от скоро, но любовта им струи отвсякъде. Петя Костадинова, както е истинското име на Пресила, е от Пловдив, а Георги от село Катуница до Пловдив.

Двамата най-вероятно са се запознали в града под тепетата, където нощем се забавляват, коментират клюкари в града под тепетата.

„Тя е постоянно по заведенията, той рядко излиза, но са се засекли в подходящия момент в някоя чалготека”, шушукат пловдивчани.

Пресила е сред новите имена в попфолка. Дебютира в началото на годината във фирма „Пайнер” с песента „Смешно е”, а преди дни реализира новата си фолклорна песен “Димитровден”.

Половинката й Георги Телчаров е изявен културист, който преди дни стана втори на турнир по бодибилдинг и културизъм – Trec Cup 2015. През 2012 година става републикански шампион за младежи в категория класически културизъм. Същата година става взима бронз на европейско първенство в Испания, пишат от Front.bg.

comments: