home Дизайнери, Мода Цвети Янева, Галена, Гери-Никол, 100 кила, Андреа и Николета посрещнаха Филип Плейн

Цвети Янева, Галена, Гери-Никол, 100 кила, Андреа и Николета посрещнаха Филип Плейн

Цветелина Янева и Галена бяха сред първите гости за откриването на първия монобранд бутик на марката “Philipp Plein” в България.

Двете звезди на музикална компания “Пайнер“ за пореден демонстрираха стил и класа, както и добро настроение в компанията стилиста Добромир Киряков и младата поп звезда Гери-Никол.

Галена бе заложила на класическа комбинация между черно и червено, а още с първите публикувани кадри от вечерта тя получи многобройни комплименти за своя стайлинг, подбран перфектно за подобен тип събитие.

Galena_PP1

Прелестна и изключително красива бе и Цветелина Янева, която очарова всички гости със стилната си визия и сияеща усмивка. Гери-Никол също бе послушала съветите на стилиста си Добри и бе неотразима.

CVETI201510232

Николета Лозанова и Андреа пък бяха другата звездна двойка цяла вечер. Двете бяха неотлъчно до Филип Плейн и на афтър партито му в клуб PM.

TsvetelinaYaneva_Galena_AntonStefanov

Бившата изпълнителка на “Пайнер” привлече погледите със зеленикавата си прическа, която ще видим и в новия ѝ видеоклип с Отилиа.

Andrea-Nikoleta-PP3

100 кила бе “оторизиран” да забавлява гостите с песните си, които видимо доста се харесаха на чуждия ни гост. Двамата си щтракнаха общо селфи за спомен от отварянето на първия бутик на марката в България.

100kila_PP

Не е тайна, че 100 кила е луд фен на “крещящите” дрехи и модни аксесоари. Марката “Philipp Plein” е една от най-любимите му, заедно с Versace.

Andrea-Nikoleta-PP

Ден след откриването на бутика, медиите гръмнаха с новината, че Николета Лозанова е прекарала нощта в хотела на Филип Плейн. Това споделили бдителни фенове във Фейсбук, които я чакали над 5 часа да излезе, за да се снимат с нея. Какво е правела там 5 часа бившата на Валери Божинов и дали е била в компанията на световния дизайнер, не е ясно все още.

DobriPhilippPlein

Снимки: HiLife

comments: