home Мода, Родни звезди Джулиана Гани и Габриел Иванов спечелиха ”Super Model Universe”

Джулиана Гани и Габриел Иванов спечелиха ”Super Model Universe”

България бe домакин за втори път на изданието на конкурса „SUPER MODEL UNIVERSE”. Именно българската столица бe арената, където в рамките на 3 дни местни и чуждестранни модели се бориха за престижната титла.

Идеята на този конкурс е да лансира нови лица на модния подиум и да ги представи на едни от най-големите модни агенции в света.

Участниците в международния конкурс „SUPER MODEL UNIVERSE“ са подбрани със специален кастинг или конкурс в съответната страна. Тъй като това е конкурс за модели, той не протича по стандартните за подобни надпревари правила.

Джулиана Гани и Бони / Снимка: HiLife
Джулиана Гани и Бони / Снимка: HiLife

Делегатите от различните държави се състезаваха в три последователни вечери, които протекоха под формата на ревюта. На този конкурс основно се оценяваха уменията на момичетата и момчетата като модели. В рамките на международния формат „SUPER MODEL UNIVERSE“ 2015 се проведе и българското издание на конкурса „SUPER MODEL UNIVERSE-БЪЛГАРИЯ“ 2015 г., като участниците се състезаваха под същия регламент. Победителите от българското издание ще представят страната ни на международния конкурс „SUPER MODEL UNIVERSE “ 2016.

Джулиана Гани и Киро Скалата / Снимка: HiLife
Джулиана Гани и Киро Скалата / Снимка: HiLife

Първата вечер бе посветена на спорта, тялото и здравословния начин на живот. Именно заради това надпреварата за „Най-добро тяло” се проведе във фитнес център „Академика“, а моделите демонстрираха изваяни фигури в спортните облекла на Joma, Fitness by Anngi и банските на Delfina и Geronimo. Прическата и грима бяха дело на адреналинката Вики от фризьорски салон “Викей“. Гостите опитаха хитът в грижата за добър външен вид – водите QWELL .

Компетентно жури в лицето на Кирил Вълчев – Скалата, фитнес моделът Мерлин Арно, републиканската шампионка по лека атлетика Десислава Младенова, певицата и модел Анджи и фолк певицата Бони избраха победителите в категория „Най-добро спортно тяло“. Водещ на събитието беше топ моделът Петя Велкова.

Габриел Иванов / Снимка: HiLife
Габриел Иванов / Снимка: HiLife

Втората вечер бе посветена на модата, а българските и чуждестранни участници представиха уменията си да дефилират на подиума на ексклузивния PM Club в последните колекции на „Лейди България“ Мария Петракова – „Лейди М“, обувките „Felyni” на „Мисис България“ Венета Славова, авторските модели на бутик „Reserve” и специално изготвена колекция „Angels Park” на Искра Стефанова.

Габриел Иванов посредата / Снимка: HiLife
Габриел Иванов посредата / Снимка: HiLife

Финалът, както обикновено, бе посветен на официалните облекла. В прекрасните, феерични и приказни тоалети на Terani, Justin Alexander и Tarik Ediz, предоставени от Bridal House, момчетата и момичетата се надпреварваха за отличието „SUPER MODEL UNIVERSE“. Представени бяха и бижутата на „Details”, обувките на „Cesare Paciotti”, марката KDP на Паолина Крушкина – „Лейди България“.

Джулиана Гани / Снимка: HiLife
Джулиана Гани / Снимка: HiLife

Председател на журито беше Нели Пандилова, а членове носителки на титлата „Мисис България, певицата Бони и единственият мъж бе представителят на бутик „Reserve”.

Водещ на вечерта бе „Мисис България“ 2007 и вице „Мисис Юнивърс“ 2007 Мариана Маринова. След тридневна оспорвана конкурсна програма журито определи своите фаворити, пишат от InLife.bg.

Победители в Националния конкурс „Super Model Universe Bulgaria” станаха:
– Super Model Universe Bulgaria 2015 – Габриел Иванов – при мъжете
– Super Model Universe Bulgaria 2015 – Джулияна Гани – при жените
– Photo Model Universe Bulgaria 2015 – Бриджит Андреева

Победители в Международния конкурс „Super Model Universe” станаха:
– Super Model Universe 2015 – Матю Сант – Малта – при мъжете
– Super Model Universe 2015 – Тансуу Омурзакова – Киргизстан – при жените

Подгласници на победителите в Международния конкурс „Super Model Universe” станаха:
При мъжете:
– Super Model Universe 2015 – 2 подгласник – Аласат Батиста – Канарски острови
– Super Model Universe 2015 – 1 подгласник – Майкъл Еванс – Холандия
При жените:
– Super Model Universe 2015 – 4 подгласничка – Катерин Черняк – Беларус
– Super Model Universe 2015 – 3 подгласничка – Мария Барлин – Израел
– Super Model Universe 2015 – 2 подгласничка – Мария Лима – Москва
– Super Model Universe 2015 – 1 подгласничка – Мария Овечкина – Русия

comments: