home Кино и ТВ, ТВ звезди ИВО ТАНЕВ ЗАПИСАЛ НА ШЕГА ”СТО МАРКИ”

ИВО ТАНЕВ ЗАПИСАЛ НА ШЕГА ”СТО МАРКИ”

Шестите елиминации във VIP Brother са вече в историята. Зрителите на Нова дадоха най-голяма подкрепа за Ернестина и тя продължава да се бори за победата.

Най-малко гласове събра Катрин и тя напусна завинаги Къщата. Моделът избра да даде щита на SDI на Кристина и така да я спаси от предстоящите номинации.

За всеобща изненада на Съквартирантите, в последните дни поведението на Иво коренно Танев се промени. Той не спира да търси съжаление и благодарност от всички в Къщата за свършената от него работа. Това все по-силно започва да дразни звездите и Танев се превръща в най-коментирания Съквартирант.

Люси Иларионов попита Иво: “Защо те е срам от най-известната ти песен “100 марки”? И ако не те е срам, запей я пред нас”, а Танев заяви: “Не ме е срам. Аз не можех тогава да възприема и не се възползвах по никакъв начин от успеха на тази песен. Записах я на шега, беше моят виц. Въобще нямах нищо общо с този стил. Бях преди това издал един албум с канцонети и арии и се пошегувахме като записах тази песен. Тя успя, но така и мина покрай мене този успех. Много малко съм изпълнявал песента, не ме е срам от нея. Не можех да повярвам, че тази песен, изпята от човек, който няма нищо общо с този стил, е добила такъв грандиозен успех. Не ме е срам, но песента наистина съм я забравил” – обясни той и подчерта, че не си спомня дори текста на парчето, за да го запее днес.

Макар някогашният изпълнител на песни в най-комерсиалния жанр да е позабравил хитовете си, по-запознатите с попфолка знаят, че Иво Танев бе сред водещите фолк звезди в “Ара аудио-видео” в края на 90-те, когато реализира три музикални албума с попфолк песни – “Да дойдеш, сине”, “Сто марки” и “Аладин”. Сред най-популярните му парчета тогава бяха заглавните и още: “Депутат да стана”, “Живей с любов”, “Стари приятели”, “До Хавай”, “Нощна пеперуда”, “Обичаме жените” и др., пишат от Signal.bg.

comments: