home Музика, Поп-фолк ВЪВ ”ВИП БРАДЪР”: ДЕСИ СЛАВА БИЛА ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ

ВЪВ ”ВИП БРАДЪР”: ДЕСИ СЛАВА БИЛА ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ

Деси Слава е била жертва на домашно насилие от страна на бащата на детето ѝ Майки – Михаил, който си позволявал да вдига ръка срещу нея.

Това стана ясно от мисията на Ваня Червенкова в Къщата на “VIP Brother”, където певицата бе накарана да отговори на въпроса дали някога е била подложена на бой от мъж.

Системен психически тормоз, придружен с физически схватки, е довел до развода между Деси Слава и първия й съпруг от САЩ, става ясно от справка в предишни интервюта на Деси.

Преди 15 години блондинката от Гълъбово получава покана за концерт пред изселниците ни в Чикаго. Домакинът на изявато е популярното в мегаполиса заведение „Мариус кафе”, любимо сборище на потърсилите щастието си отвъд океана българи. Между съдържателя на кафето, въпросния Михаил и звезднатата му гостенка припламват любовни флуиди.

Деси Слава е толкова впечатлена и заямана не само от чаровния млад мъж, а и от възможността да преследва американската мечта, открила се пред нея, че забременява без време. Родителите на младоженеца са емигрирали преди няколко десетилетия, управляват печеливш бизнес и затова държат сватбата да се състои в Чикаго.

Деси безропотно се съгласява с всичко, като за няколко години дори слиза от подиума, за да се посвети на съпруга си и на сина им. Щастливата на пръв поглед фамилия обаче е далеч от представата за идеално семейство. Михаил се оказва с две лица, като другото, за което Деси Слава не е подозирала, е на домашен терорист и злодей.

Макар синът й да е още пеленаче, Деси Слава решава да преобърне с хастара наопаки живота си, само и само да се спаси от доживотно психическо и физическо унижение. Подава молба за развод и с Майки се връщат в България. Избира да продължи да се бори като самотна майка, но не и синът й да расте до системно малтретирана жена.

comments: