home Музика, Поп-фолк Оцко и скандалният Славчо Христов стават конкуренция на Пайнер

Оцко и скандалният Славчо Христов стават конкуренция на Пайнер

Македонският композитор Оцко отваря собствена музикална компания. Това се говори от няколко месеца, но процесът по създаването вече към своя финал.

Само преди седмица Кристиана, Крум и Даяна се разделиха с продуцентите си от “Пайнер”. Те предприели тази крачка, тъй като съвсем скоро ще стартира новата компания на Йорданчо Василкоски – Оцко, където те ще пеят.

“Хит Мюзик Продакшън” ООД е името на конкуренцията на “Пайнер”, зад която стоят композиторът и друга фирма с името “Ес Би Ейч Пропърти” ООД, става ясно от справка в Тъгровския регистър. Управители са Оцко и Милена Стефанова Замфирова, която е управител и на втората фирма.

След още по-обстойна справка, се оказа че зад “Ес Би Ейч Пропърти” ООД стои скандалният бизнесмен Славчо Боянов Христов, който е едноличен сбоственик на капитала.

SlavchoBoyanovHristov

Славчо Боянов Христов е скандално известен български бизнесмен. Роден на 11 август 1955 г. Бивш ресторантьор, лидер на кръга “Олимп” и банкер. Прочул се като Иванкостовия финансист. Собственик на няколко строителни фирми, на ресторант “Олимп” (на който бе наречен приятелският кръг на експремиера Костов) и шеф на надзорния съвет на СИБанк” по време на управлението на Иван Костов. Фирмата му “Бул-ойл трейдинг” ООД е била в съдружие със зетя на Костов – Георги Христов.

comments: