home Мода, Родни звезди Миската Джулиана Гани прави собствен конкурс

Миската Джулиана Гани прави собствен конкурс

Джулиана Гани реши да спре с клубните си участия, за да се впусне с организацията на бъдещия си моден конкурс “Miss Beauty”.

Екстравагантната пловдивчанка с екзотичен произход е носителка на титлите Best Erotic Model 2012, Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014 и Super Model Universe 2015.

Сега обаче Джулиана е решила да застане от другата страна, като прави “Miss Beauty” на 18 декември в Клуб “Pasha” в Пловдив.

На сцената ще се качат 10 красиви момичета от няколко краища на страната, за които ще се погрижат професионалистите от Бутик “Резерве”, Beauty Studio “Fabio Salsa” и Tania Fashion. Те ще преминат през 3 кръга, като в последния ще се сблъскат с топ модела Христо Нечев, който им готви изненади.

HristoNechev

Сред журито Джулиана Гани е поканила фолк дивата Джина Стоева, ценителят на женската красота Киро Скалата, светският журналист и PR Ангел Дончев, Иван Рупчин от Бутик “Резерве” и Даниел Янев от Rodeway.

“Този път няма да бъда център на вниманието, а напротив, просто искам да наложа и популяризирам конкурса “Miss Beauty”, който смятам да организирам и занапред”, споделя Миската.

comments: