home Музика, Поп-фолк Екстра Нина се завръща с албума ”Белязани с любов”

Екстра Нина се завръща с албума ”Белязани с любов”

“Белязани с любов” е името на бъдещия албум на Екстра Нина. Легендата на поп-фолка е събрала своите песни, издадени през последните години и ги включва в новата си сборка, заедно с някои нови предложения.

Последният ѝ сингъл “Няма скука”, който певицата засне преди време в Истанбул, е водещата песен сред новите ѝ попълнения.

“Доза 03”, “Казино”, “Любовница”, “Млада руса съм жена” и “Моето си е мое” са част от познатите песни, които ще допълнят албума с 15 песни.

Сред изпълненията са и парчетата “Чисто нова”, “Забранената любов”, “Пролет”, “Дано това е сън”, “Дръж ме тук”, “Тръпката”, “Bole da zaboravish mi ime”, “Белязани с любов” и “Молитва”.

“Белязани с любов” ще се появи в началото на 2016-та година с издател Master Music.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.