home Мода Джулиана Гани в образа на модерна Снежанка

Джулиана Гани в образа на модерна Снежанка

Една от най-сексапилните българки изпраща 2015-та със секси фотосесия с любимия си мъж. Джулиана Гани влезе в образа на Снежанка, а половинката ѝ на Дядо Коледа.

Двойката се пусна почти без дрехи, което бързо разгорещи страстите в социалните мрежи. Джулиана и Роман ще прекарат новогодишните празници заедно със свои приятели.

“Весели празници и от Дядо Коледа (black bearded) & Снежанка (better one)! Бъдете здрави, усмихнати и много влюбени”, написаха влюбените.

DjulianaGaniKoleda (3)

Джулиана Гани отправи и специално пожелание към всичките си приятели: “Много се обичайте, защото любовта крепи света, също така желая много уют и топлота на всеки един от вас… и на когото каквото му липсва – Бог да види и запълни всички празнини! Бъдете благословени!”

DjulianaGaniKoleda (1)

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.