home Музика, Поп-фолк Галин и Деси Слава в опасна близост (видео)

Галин и Деси Слава в опасна близост (видео)

Деси Слава и Галин представиха съвместния си проект “Нека да е тайно”, дело на режисьора Людмил Иларионов – Люси.

Двамата нажежиха страстите с провокацията си, а именно горещата целувка помежду си, която е само от сценария, разбира се, но определно е изиграна прекрасно.

Изпълнителите отдавна подготвят дуета си, който феновете им очакваха с нетърпение. Над песента отново работи Борислав Павлов, който стои зад последните проекти на Галин.

Това е вторият дует на Деси Слава, от както тя се завърна в музикална компания “Пайнер”. След успеха на парчето ѝ с Галена, според първите коментари в Интернет, сега отново я очаква поредна победа с “Нека да е тайно”.

Галин затвърди позицията си, че е доволен от продуцентите си и няма да напуска компанията. Още преди дни, първо пред Live Magazine, той отрече слуховете по негов адрес, че отива при Оцко и Хит Мюзик.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.