home Музика, Поп-фолк Соня Немска: В кариерата и живота има възходи и падения

Соня Немска: В кариерата и живота има възходи и падения

“Хубаво е всеки сезон да имаш нова песен, но нещата стават бавно, особено ако искаш да си ги изпипваш”, признава Соня Немска в свое интервю.

Певицата сложи силно начало на новата година с песента “Онези думи”, която се появи само преди седмица и много бързо успя да привлече вниманието на публиката.

“Когато за първи път чух песента реших, че не ми се пее толкова драматична песен, но пък музиката и текста много ми харесаха и реших да направим този проект. Ето, че имам още една сериозна песен в репертоара си”, признава Соня Немска.

Тя не крие, че в различните периоди й се работи различно, понякога е по-амбицирана, друг път се отдръпва, защото според думите й – в кариерата и в живота има възходи и падения, пишат от Delo.bg.

“Сега започвам 2016 с ударна песен и клип”, казва тя, а доказателството е интересът на публиката към “Онези думи” и добрия прием на песента в клубовете.

По повод предстоящите Годишни музикални награди на телевизия “Планета” Соня Немска споделя, че според нея певец и певица на годината трябва да станат онези нейни колеги, които са пътували най-много по участия и са дали съня си в името на кариерата.

comments: