home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Миро представя ”Има смисъл” за времевата капсула

Миро представя ”Има смисъл” за времевата капсула

В последните часове на януари Миро сподели новата си песен “Има смисъл” с почитателите на българската музика. Месец преди това тя беше достъпна само за 100 избрани от артиста личности.

Специално създадена за проекта Антарктида – “Послание на края на света до хората от утрешния свят“, песента „Има смисъл“ е вдъхновена от пътеписа на Людмила Филипова „Пътуване до края на света“.

По нейна идея под българския храм „Св. Иван Рилски“ на о-в Ливинстън (база на Българския антарктически институт) навръх Рождество Христово се постави времева капсула за следващите 50 години с послание от днешните хора до хората от утрешния свят.

“Има смисъл” е създадена за времевата капсула и в този си вариант тя няма да бъде използвана за комерсиални цели. “Обмислям да я включа в предстоящия албум “Месия”, но със сигурност ще бъде преработена за тази цел”, сподели Миро.

Мисията на българските антарктици ще приключи през март със стъпването и на последната група от тях на родна земя. На 09.03 Людмила Филипова ще събере всички участници в проекта за да отвори тайните врати и координати на едно пътешествие, което започна сега и ще завърши в бъдещето.

“Има смисъл” е по музика и текст на Миро, аранжиментът е на Светлин Къслев. Китарите в песента изсвириха Пламен Ковачев и Огнян Георгиев.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.